Pages

Friday, October 8, 2010

My pregnancy Journey - mggu ke 25

its friday again.. sekejap jer.. bulan 10 pun dah 8 hari dah.. setiap hari aku ada tanamkan niat nak update blog aku nih.. tapi, tak cukup masa.. bila balik jer umah, aku rasa letihhh sgt2...

sedar tak sedar aku dah 25 mggu pregnant...aku bersyukur sangat, aku lalui masa2 ni dengan penuh tabah, walaupon, kadang2 aku tak larat sgt2.. rasa insaf menyelubungi diri.. cuma aku paling bersyukur, aku tak der plak mengalami apa2 alahan sepanjang aku mengandung nih.. tak de muntah2, loya sperti kebanyakan wanita mengandung yang lain.. alhamdulillah Allah mempermudahkan dari segi itu.. tapi, sedikit keletihan disebabkan aku terpaksa berulang alik hari2 dr KL - KLIA.. bukan merungut, tapi, ini pengorbanan aku buat masa sekarang nih...

sekarang nih, urat paha aku sakit.. tu jer yg sangat aku tak tahan,.. pusing kiri sakit, pusing kanan sakit.. berjalan pon terkengkang2... ramai yang cakap aku ni dah macam sarat benor.. iyyer ker?? isk..lemah sangat ker aku menanggung kandungan aku nih??? sian baby aku kan, mama dia ni lemah.. sedih jugak aku...kdg2, aku cuba jugak kuatkan semangat aku.. aku nak, dia berehat dalam rahim aku ni selama 9bulan 10hari seperti baby2 normal yang lain.. anak mama, anak mama kena jadi baik tau...

CTS - Carpal Tunnel Syndrome.. ni lagi satu yang aku terpaksa tanggung..sakit pergelangan tangan nih.. sakit sgt.. Tuhan jer yang tau.. kedua2 belah tangan ni sakit.. nak pegang ape2 yg berat pon susah.. post lepas ni aku ada letak crita pasal CTS nih.. cukup la utk kali ni.. nanti upload lagik...

No comments:

Post a Comment