Pages

Monday, November 1, 2010

November is coming...

today dah pon 1st November 2010.. meaning lagi 2 bulan nak menjangkau ke tahun 2011. Meaning jugak esok adalah birthday aku yang ke 29 tahun.. oohh, baru nak masuk 29 rupanya aku nih. ahhaha..teruja betul.. angka 9 kat belakang tu buat aku takut plak.. tp, bila dipkirkan balik, buat ape nak takut, angka2 tu tetap tak kan menurun.. naik tahun, maknanya, naik la angka tu lagi setakok...uhuks..

mggu ni,baby dalam kandungan aku dah pon 28 mggu.. sekejap jer masa berlalu, alhamdulillah, preparation utk si kecil dah pon ada serba sedikit lengkap... cukuplah stakat skarang.. nanti mama beli lagi baju utk baby k...


Tgk kat Ticker tu, 83days to go.. huhu.. tak sabar nak tggu baby ni keluar.. nak tgk dia depan2 mata.. ni asyik tgk melalui scanner jer... hihi.. masa tu baru dapat peluk cium dia..


last week, aku dah receive my BP set from Enjoybreastfeed.com. sangat effective service dia.. order hari ni, esok dah sampai.. congrate Enjoybreastfeed.com. bleh la order lagi utk lain2 barang nanti...skarang ni mmg berniat baik utk Full BF baby ni nanti.. harap2 niat baik ni dipermudahkan oleh NYa...amin...


dan tak sangke jugak dah hampir setahun usia perkahwinan ku dengan suami ku tercinta.. dalam setahun ni, walaupun tetap ada pertelingkahan kecil, tapi, bagi ku, suami ku yang satu ni tetap yang terbaik utk diri aku.. semakin hari kasih sayang aku kat dia makin bertambah.. serius its grows...!! I love him soo much, till the end of the days.

No comments:

Post a Comment