Pages

Tuesday, November 2, 2010

HaPpY BiRtHdAy..to....MeeEEEee

HappY BiRthDay to Me..

birthday pertama setelah bergelar seorang isteri,
birthday terakhir sebelum aku bergelar seorang ibu.. insyaAllah.....

dah pon melangkah lagi seangka umur aku.. bermakna dah 29tahun aku menghadapi ranjau hidup aku..
dari seorang kanak2, menjadi seorang pelajar, menjadi seorang remaja dan sekarang sudah pon menganjak ke alam dewasa.. dan tak lama lagi akan bergelar seorang mama..

time really flies.. banyak perkara yang aku dah lalui dalam hidup aku.. banyak sudah drama yang aku lalui.. cuma satu yang aku sgt2 bersyukur kerana aku dah lalui kehidupan aku yang lepas dengan penuh ketabahan.

fasa terbaru hidup aku, start pada 19/12/2009 apabila aku bergelar seorang isteri kepada seorang insan yang amat2 aku cintai..bahtera keluarga baru aku ni bahagia walau pon dalam kesederhanaan.. aku sgt2 bersyukur dikurniakan seorang suami yang memahami dan sayang kat aku..aku tetap akan mencintai dia sampai ke akhir hayatku..

my wish for this 29th birthday is to become the best wife to him, the bestest mama utk si tecik tomey yang akan menjenguk dunia tak lama lagi.. dan yang paling aku harapkan kebahagiaan menjadi milik aku selamanya...




No comments:

Post a Comment