Pages

Wednesday, January 5, 2011

Kurang mesra...

penah tak rasa bila kita sgt mesra ngan seseorang tu, then now kita macam lost kemesraan tu..?? . ..

its happen to me now.. i dont know, adakah ini satu perasaan yang sedih, yang gembira? kdg2 rasa kehilangan la.. tapi on the other part, rasa macam lantak pi la.. biar la apa nak jadi pon.. sbb aku rasa aku tak salah.. bila terpikir ada yang mengata aku kat belakang..jd bengang eventho tau ade pahala free kat situ...

huh...

bila dipikirkan biarla apa nak jadi pon, aku tanak spoilkan 2011 ni dgn benda2 camni.. janji hubungan aku ngn suami aku baik..dan saling memerlukan antara satu sama lain....

No comments:

Post a Comment