Pages

Tuesday, April 19, 2011

Baby & Daddy Moment Contest



first time dalam kehidupan blog aku, aku join contest.. rasa teringin nak join utk suka2, rasa sgt excited plak nak join first contest nih.. ehehe.. lebih excited lagi bila pasal baby.. sgt suke lah.. siyess... pasal baby & daddy.. baby kimie, papa, kita cuba nasib ehh.. hopefully bleh membantu mempromosikan butik D'La Maya nih jugak...


ni antara syarat2 penyertaan :-


1. MESTI follow blog D'La Maya <--DONE
2. Klik 'LIKE' pada D'La Maya FB Page. Tidak wajib, tapi satu kelebihan jika <--DONE
3. buat satu entry dan letakkan SEKEPING sahaja gambar baby & daddy. baby mesti berumur sehari hingga 2 tahun <--DONE
4. pastikan entry anda ada link terus ke entry ini <-- KLIK KAT GMBR ATAS YER

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join contest ini <-- SAYA TAG DIORANG NI..SILA JOIN YER.. krsty pinky, mamajue, haniefd
6. Jangan lupa tinggalkan komen penyertaan anda yer

Mudah bukan?
jgn lupa tuliskan nama dan umur baby anda dan ceritakan serba sedikit tentang moment itu ye.

hadiah kepada pemenang adalah...
1st prize : items worth rm80
2nd prize : items worth rm60
3rd prize : items worth rm50
3 consolation prizes : worth rm30

Closing date : 30 April 2011



Nama Baby : Izni Aisy Hakimi bin Izamuddin
Umur baby : Dalam gambar (45 hari) Hari ini (3 bulan 5hari)
Nama Papa : Izamuddin bin Ahmad Zabidi
Cerita disebalik moment ini :-

ni first day hakimi gi jalan2.. ms ni berumur 45hari.. right after pantang, mama, papa dan hakimi gi jalan2.. nk tau ni kat mana??ni kat Maxis Center KLCC..umo 45 hari anak mama dah dpt gi jln2 KLCC.. xceli, tujuan sebenar kat MAxis Centre ni nak gi terminate broadband jer...that day, mama tak dapat dokong hakimi sbb papa jer nk dokong hakimi... this picture means alot to mama coz papa tgh betulkan kain bedung hakimi.. apa yang papa pntingkan is kekemasan dan kesempurnaan anak yang tersayang...

1 comment:

  1. salam kenal juga :)
    thanks join contest ye
    good luck!

    ReplyDelete