Pages

Tuesday, April 19, 2011

mood swing..

hari ni macam2 rasa aku rasa, aku rasa letey, aku rasa penat, aku tetiba rasa semangat , then aku rasa excited, aku rasa happy, tapi kenape ekk...



tetiba jer aku rasa mood aku hari ni asyik2 bertukar jer.. banyak benda aku rasa aku nak buat.. bila tiba2 dtg mood nak buat sesuatu, then bila dah ready nak wat, tiba2 rasa tanak wat pulak.. i think this is not a good sign.. oh noo.....help me..


~~rindu hakimi la...sebenarnya...~~

No comments:

Post a Comment