Pages

Thursday, June 23, 2011

Hakimi sudah hampir 6 bulan....



Bila tgk wajah kesayangan aku ni, tak putus2 aku panjatkan rasa syukur tak terhingga dikurniakan anugerah yg paling indah dalam hidup aku...

Skarang, umur hakimi dah 5 bulan++. Dan alhamdulillah,aku masih diberi kesempatan untuk sepenuhnya menyusukan dengan air susuku sendiri.. Alhamdulillah,dah hmpir 6 bulan aku exclusive breastfeeding hakimi..semuanya kerana aku nak yg terbaik utk anakku...genap 6 bulan umur hakimi, bemulalah pengalaman baru bg aku dan jugak hakimi...aku tak sabar nk bg hakimi try solid food..mcmmnala penerimaan dia nnti..hopefully anak mama ni tak cerewet..

Aku dah start searching apa jenis mknn yg akan mula2 aku kenalkan hakimi...bubur nasik kosong akan jd pilihan pertama utk 4 hari yg pertama...anak mama kena mkn nasik tauu...supaya cepat besar...

Makin hampir tiba masanya, hati seorang ibu ni smakin berdebar...huhuh..ape la kann...nak introduce solidfood pon brdebar...huhuh..

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment