Pages

Thursday, July 7, 2011

Impian terlaksana...

Byk yg aku simpan nk berceloteh kat sini...tapi kekangan masa mematahkan keinginanku nan satu tu..

Banyak benda yg aku impikan dh jadi kenyataan...

Pertamanya, aircond..dari last year mmg aku dah berhajat nk psg aircond...tapi aku pospon hajat aku tu sampai lah hakimi lahir...dan skg merasa lah nk bayar bil elektrik dari rm20 menjadi rm80..huk...kan nak tido sejuk..apa lagi...bayau jer laa..

Kedua, utk anaknda ku tercinta...hakimi....aku korbankan sedikit duit aku beli deep freezer...just utk letak bekalan EBM aku yg x sebyk mn tu...tp demi nk menjayakan misi penyusuan utk hakimi, aku sanggup..

Ketiganya, mmg saja aku nk penuhi impian aku..lm dah aku nk tukar phone baru..mmg bukan lah sesuatu yg penting..tp, teringin aku dah tahap kronik..berbekalkan duit kutu, alhamdulillah, aku berjaya jugak memiliki SAMSUNG GALAXY S..mmg sesuatu yg amat aku idamkan...

Dan ada lagi satu impian besar jadi kenyataan..tp aku rasa belum tiba masa lagi utk aku nk cerita kat sini..

Ntah bila aku nk corat coret pasal penyusuan susu ibu kat sini...tggu la aku dapat diploma[bak kata geng2 KIM] dulu...

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment