Pages

Wednesday, October 12, 2011

warded again..!!!(bronchiolitis + Demam panas)

Masuk kali ni , ni kali ke3 Hakimi warded dalam ms 8 bulan..isk...sedih aku..

Kali ni hakimi warded sebab dia demam panas sampai menggigil..aku mmg risau n dah nangis tgk dia gigil n mrengek all the time..doc kata hakimi kena bronchiolitis...(prolong bronchitis).. Mmg hakimi lm sgt selsema tu hari...bukan salah aku tak bg ubat..aku dh bw gi kinik dh bg ubat..tp tetap x lega...

Tolong la..tolong lah jgn blame aku..jgn kata aku ni x pndai jaga anak...sebagai seorg ibu, aku dah brusaha utk yg terbaik utk anakku...tp, aku juga x mmpu nk halang ketentuan Allah....


Published with Blogger-droid v1.7.4

4 comments:

  1. semoga lekas sembuh ya hikimi..
    jap..nape tangan dia berbalut?

    ReplyDelete
  2. Thanks waida....berbalut sbb kat tgn tu cucuk utk drip air dan utk masuk antibiotik

    ReplyDelete