Pages

Friday, November 25, 2011

Balik Kampung AGAINN!!!

Hari ni dah gaji.. Alhamdulillahh.. tapi, dah surut dah pon.. bayar itu, bayar ini..tinggal la ciput.. tak pe la bersyukur dengan apa yang ada...

Bebalik kepada balik kampung yang mana aku stresskan perkataan “AGAIN” tu, sebabnya baru last week, aku balik kampung Perak.. then this week pon aku kena balik kampung Perak jugak.. tapi kali ni aku bermalam di rumah FIL plak.. mggu lepas aku bermalam dirumah Tok sedare aku..

Puncanya balik banyak kali ni adalah hal2 yang kebiasaan di kala musim cuti sekolah ni.. KENDURI KAHWIN... mggu lepas kenduri Mak Cik Syuhada.. dan mggu ni plak kenduri Mak Ude Cheq.. dua2 pangkat Mak Menakan aku.. huhu.. diorang ni anak kepada adik Tok aku.. atau lebih senang, sepupu mak aku.. yer, sepupu mak aku semua muda2 lagi, sbb nya, tok aku ni sulung..!

Mggu depan plak, aku balik kampung kedah.. wedding Kakzu.. Kakzu ni sekampung ngan aku.. aku penah dok serumah ngan dia kat KL.. masa tu aku keja kat Keramat. Kakzu ni mmg happy go lucky.. kalau ngan dia, mmg aku gelakkk jer.. ade jer benda2 kecik yang kitorang penjang2kan sampai benda tu jadi lawak tak hengat...!!huhu.. aku berdoa agar segalanya berjalan lancar.. semoga KaKzu & Abg Nizam berbahagia hingga ke akhirnya.. selamat menempuh alam rumahtangga yang maha hebat dugaan nya....

**Tak sabar nak lik Kedah..

No comments:

Post a Comment