Pages

Thursday, November 17, 2011

Free TGV Tickets from Nuffnang..

Semalam aku MC.. tetiba sakit kepala yang teramat sangat.. lepas jer dapat MC, aku balik rehat kejap..then, tghari tu, aku teringat email from nuffnang pasal ticket wayang free.. 


aku terus ajak suami aku gi amik.. main redah jer sbb tatau kat mana Heritage House tu.. naper Heritage House?? Ye la.. office Nuffnang kan kat situ...aku kena gi collect tickets tu kat office Nuffnang..

Sesampai jer aku kat Jalan Yap Ah Shak tu, aku mmg tatau which building yang nama dia Heritage House. Aku suh suami aku drop aku, then aku berjalan2.. sampai kat satu building putih ni, aku nampak kat pintu kaca dia ada tulis Heritage House... yess!! this is the place..!! Masuk terus berdepan ngan Lif, isk, tingkat baper la office Nuffnang ni.. sib baik ade Level Infomation kat situ.. lama jugak aku meneliti nama2 company kat situ.. rupanya2 Nuffnang office kat tingkat 12B.

Aku terus masuk dalam liff..sampai depan pintu Nuffang office, aku tekan loceng.....ada sorang Nuffnang Staff ty aku, “want to collect tickets??”. Aku jawab “ha ahh”.. dia suh aku masuk..masuk jer, teruja aku ngn working environment diorang.. cozy betull..:-)suke aku tgk..

Ade lg sorang staff dtg entertain aku, ty aku nyer email.. then, dia check nama, sign, DONE......  I got 4 complimentary pass from TGV..



Exceli, dah lama aku ni tak tgk wayang... since aku kawen, aku tak penah gi tgk wayang...eh, penah sekali, tgk 2012.. tu pon masa gi Kuching selepas kerja2 UAT selesai..kalau dengan suami aku, mmg dah lama tak penah pi.. mmg aku ingat nak gi gak la tgk ape2 citer yng boleh di layan..!! tambah2 lagi dapat FREE Ticket from TGV....


Last but not least, Thank you Nuffnang!!!... Thank you TGV.. !!!



2 comments:

  1. best...:-) cemat tggu birthday cemat ehh.. nnnti nuffnang kasik ticket free..:-)

    ReplyDelete