Pages

Friday, November 4, 2011

Rindu pada "dia".. ohh my x-kelisa tertomey tomey...

tetiba aku rasa rinndu amat dekat cik kelisa aku nih.. walaupon die kecik molek.. aku sayang sgt kat dia.. huhu.. sepanjang 6 tahun cik kelisa bersama ngan aku, tak penah dia meragam.. mmg dia pon sayang kat aku jugak la..(uhuk.. tapi aku tau dia syg kat aku.. kalau dia rosak tgh jalan, aku kan suka gheyau.. uwaa...so, dia tak bagi aku gheyau sorang2 tgh jalan la kan???)





pasai pa aku sayang sgt kat cik kelisa ni.. ni la my first car aku.. uwa.. bersusah payah aku nak mendapatkan dia.. walau pon begitu, ade jugak upacara sedih disebalik keta nih.... susah2 aku beli n bayar keta aku, ada la makhluk Allah yang sgt damn stupido a.k.a bekas marka aku yang macam h*r*m boleh bawak awek dia naik keta aku ni.. cisSssS.. mmg aku tak ampunkan dia..mampus la kau hidup dalam dosa ko kat aku..






gambar sejurus sebelum aku berpisah dengan dia...









siyes aku cakap, bergenang jugak air mata aku masa dok tangkap gmbaq nih.. sedeyyyy....








last time aku hantar bagi cik kelisa aku mandi.. isk isk isk.. mmg aku sedih ... uwaa..




Last date cik kelisa bersama ngan aku :- 15/6/2011



****Cik kelisa..smoga tuan baru ko baik macam aku.....(ade situasi kepoyoan di sini, hahahhaha..)

No comments:

Post a Comment