Pages

Friday, December 23, 2011

PMR 2011 - Jamilah got 8A's!!

Keputusan PMR dah pon diumumkan..

Dalam family aku, adik bongsu aku JAMILAH AINI ngn adik sepupu aku, ADAM HARRIS(adik aku jugak la ni) yang stand for this exam!..

A very very cheerish big congratulation for Jamilah sbb berjaya dapat 8A.. sapa yang tak idamkan nak dapat 8A kan.. huhu.. dah kalah dah aku.. dulu PMR, aku dapat 6A 3B jak!.. huhuh..cerita 15 tahun lepas.. dulu yang dapat 8A or 9A leh kira ngan jari jer.. tapi, skarang, satu sekolah pon dah berpuluh2 yang dapat 8A or 9A.. budak2 sekarang mmg pandai2 gamak nya...

Happy ler tuh dapat jumpe NuB2..<- cowwy nubhan panggil nub2! dan muka Happy 8A..

utk Adam Harris, still congrates walaupun tak straight A's.. !! sekurang2nya, adam dah usaha bersungguh2.... insyaAllah bleh tebus masa SPM nanti kan? 10A's 1 bleh??

Wish list Milah tu, mmg sangat2 lah kakak nya yang ini tidak mampu..!! sorry, kakcik ni bukan nya org kaya sangat nak memenuhi hajat besar Milah.. hopefully small celebration malam tadi will be the best moment ever for you dear..


marble strawberry coklat cake sponsor by Kak Caq!

Hopefully Milah akan lebih berusaha untuk target blajar kat oberC plak.. moga Milah ja antara adik badik yang bleh further study to oberC.. kakcik dah tak dapek dah.. huhu.. nak sambung master pon rasa macam dah tak mampu..

**dan untuk adik2 yang berjaya dapat 8A, tahniah..!! dan yang tak berjaya, ini bukan penghujung dunia.. ada SPM menanti anda..!!!teruskan usaha kalian adik2..:-)..dan ingat, form 4 bukan HONEYMOON YEAR tau adik2..(pesanan dari dulu kini dan mungkin selamanya)

4 comments:

  1. alaa..
    XPERIA X8 murah jerr kak cik..
    And..
    Tak kisah laa nk bg apa pon as long as not a MP3 anymore..

    p/s:any henfon lain??muahehehe:))

    ReplyDelete
  2. fon cokia rm88 leh..? hahahah.. insyaAllah...tgk la stakat termampu.. nanti kakcik tgk apa yang menarik.....kalo lmbt sket tak pa kan?

    ReplyDelete
  3. hamboi diaa..
    Milah dok cerita pasai henfon Milah x der WIFI..
    dia nk bg hat lagi COKIA!*okey nk pasrah arr-,-
    LAMBAT??
    ouh..hadiah kak jaja pon lepas dia habih pantang..
    entah2 dah habis SPM baru dpt=='

    ReplyDelete
  4. cett milah.. hang tunggu la.. walau hadiah tak dapat yg mahai tapi bnyak milah dapat.. tunggu..

    ReplyDelete