Pages

Friday, December 16, 2011

Terjebak with K-POP..

bila sebut pasal K-Pop aku jadi takut nak story sbb aku takut jadi macam budakgigirabbit..(tapi siyes kesian kat dia.. sbb ade org curi identiti dia...) tapi, dari Title aku dah dapat agak kan aku bukan nak kutuk K-Pop ni.. huhu..

satu ketika dulu, masa zaman bujang aku yang ala2 gemilang x gemilang tu, aku mmglah seorang yang sangat suka drama korea.. hahha.. hantu betul.. sampai aku tak sabar nak tengok citer Winter Sonata sampai abis, aku sanggup beli CD citer Winter Sonata.. ha kan? masa zaman student, mana la ada duit, sanggup tu beli...ratus jugak la harga dia. huhu.. punya sbb bebal ada episode yang aku missed.!!.start dari winter sonata, Autumnz in My Heart, Stairway to Heaven, Full House, ada lagi la beberapa korea drama yang aku layan.. kata pon dah lama. banyak yang aku dah lupa..

bila dah keja ni, mmg aku takdak masa lagi dah nak layan citer korea.. balik keja dah penat.. so, aku dah kurang layan.. bila start org asyik2 mendonlod citer, masa ni aku dah start terjebak balik.. ada aku donlod 1 litre of tears..(ehh ni bukan Jepun ker?hahah..lari topik beb).. tak pela. tapi kira dah start balik la masa ni..huhu..tapi, pas kawen, aku mmg tak tgk dah citer korea..biasa la, suami tak tengok, so, lupa la nak folo memfolo korean nih....

bila start ja k-pop, aku x der rasa nak terjebak sgt pon.. sbb aku rasa remaja-remaji skang yang suka k-pop ni..al maklumlah, aku kan dah dikira dewasa.. ahaks.. (ye ke?..tgk masih susah utk terima kenyataan... huhu..)

sekarang aku dah start melayan semula citer korea...tapi, aku ni bukan peminat fanatik artis korea ni.. boleh la nak tgk muka diorang yang cute miut.. yang pempuan2 plak, cun2, cute2 blaka.. kulit bagai telur dikupas.. bila la aku nak jadi cun dan cute macam artis korea ni???..(deng..!! woit nita, mmg takkan jadi nyer laahh..ohh sagt kuciwa..)

kenape aku terjebak semula dalam K-pop ni..?? hahahha.. sebab musabab yang utama adalah gara2 hasil hasutan JAMILAH AINI a.k.a adik bongsu aku...

sekarang aku tgh melayan korean variety show - RUNNING MAN.. dushhh.. gila gelak tak berhenti2.. patut la adik aku tu tergelak-gelak sampai tak sedar umah aku kat kampung tu BANJIR..!!!hahahahhaha...cowwy Milah...(walhal aku tatau pon dia tgh layan citer apa masa tu..!!)

Running Man - 1st episode
** hasil godekan di google image..thanks mr gugel..

2 comments:

  1. haa..see..kan Milah dah kata..
    tu laa menyombong sgt x mau tgk korea!
    ngee!:P

    ReplyDelete
  2. ahahha. bukan menyombong lahh!! tapi i have no time.. uwwaaa..

    ReplyDelete