Pages

Friday, January 6, 2012

admit di Ampang Puteri Specialist Hospital

Aku baru kena admit d APSH...


Ptg tadi aku sakit perut...pastu g klinik pon tanak lega..doc kat klinik kata reflux...dia bagi ubat angin,ubat gastrik dan ubat sakit perut...bila mkn ubat tu langsung tak lega..mcm bertambah sakit ja.....


Dr  kul 8.30 aku tahan sakit..kul 2 pg aku gerak g hospital jugak...aku dah letih thn sakit....sakit yg amat dibahagian tgh perut.


Doc suspect severe gastric..doc bagi injection 2x ubat tahan sakit..which kurang rs sakit dalam 30% jer...pastu aku rs pening...pastu aku pejammm jer mata..tapi rasa sakit perut tu masih ada...


Bila aku dah rest dalam 1jam setengah,doc dtg pantau keadaan aku....bila aku kata aku masih rs sakit,dia nak wardedkan aku untuk further investigate...dia mula suspect pankreas problem...dia nak wat scan...so aku direfer ke general surgeon..


Ada ura2 aku kena operate...ya Allah...takut nya aku dgr..moga keesokan hari aku sembuh...so aku tak yah operate...


**tatkala aku taip entry ni,prut aku masih rasa sakit dan the good part is aku dah start kentut2..moga angin kuar dr perut aku ni pastu aku leh balik..


**SUMPAH aku rindu Hakimi


Published with Blogger-droid v2.0.2

2 comments:

  1. Sorry to hear 'bout u dear... patot pon aku sms x reply... dok heran mana la pi consultant aku... so la ni mcmana? doc ckp apa....?

    ReplyDelete
  2. wan.. alhamdulillah, aku dah getting better.. doc kata aku gastritis...hummm..mmg hancus la hasrat aku nak diet.. huhuhu...

    ReplyDelete