Pages

Wednesday, January 4, 2012

Isu Budak Pintar - Amalina...

Aku bukan nak mengutuk ke nak ape.. cuma terpanggil untuk tulis pasal isu ni..

geleng kepala bila aku baca issue dia.. tatau nak kata apa.. rasa budak pintar sepatutnya berpikir pintar..

tetapi, bila Mak dia dah bersuara dan merestui perbuatannya, adakah HUKUM ALLAH juga dah HALAL dengan sikap nyer...????

aku ade copy dr link2 blogger yang lain..

1. http://mynewshub.my/2012/01/03/pelajar-genius-nur-amalina-berubah-kerana-kejutan-budaya/
2. http://www.blogammar.com/2012/01/nur-amalina-che-bakri-pelajar-17a1-spm.html
3. http://www.enciknakal.com/2012/01/ibu-nur-amalina-pelajar-spm-17a1-memberi-kenyataan.html
4. http://busuk.org/ping/view/72934

banyak lagi link2 lain.. tapi, cukup la aku letak 4..

aku harap, takde la jadi macam ni utk saudara aku, adik2 aku, dan jugak anak2 aku...

No comments:

Post a Comment