Pages

Tuesday, January 3, 2012

sudah gagal..!

hiks..

ni rentetan dari diet aku...huhu.. kan aku kata aku takmo makan nasik.. -- sila refer SINI
tapi...

...
...
...

aku dah gagalkan dengan aku dah makan nasik pada 01012012.. dush.. !!!

naper aku makan nasik..? sbb aku pi makan kenduri..... aku amik hujung2 senduk jer.. masa makan dengan lauk pauk yang sedap tu, langsung aku tak rasa serba salah.. tapi, lepas jer makan.. ohh, aku sangat bersalah...

pastu, gi seremban plak.., aku failed kan diri aku dengan memakan pulut + durian.. dush dush dush..!!! bertimpa2 kegagalan aku..

dah la mggu lepas aku tak naik scale.. so aku tatau current weight aku.. pastu, dengan aku tak jogging pada hari sabtu.. --> disebabkan keadaan aku yang tak berapa nak sihat...

huk.. so.. no nasik for today.. !

No comments:

Post a Comment