Pages

Tuesday, March 20, 2012

Banyak nya nak celoteh...!!

Lama jugak aku rasa aku tak bercerita kat sini..

mcm2 jugak aku nak cerita.. tapi, tak nyenyempat.. kalau wiken, mmg sesuatu yang sgt best la kalau ada masa lapang nak menulis blog.. tapi, apakan daya, tugas sebagai seorang isteri, seorang mama, seorang kakak, mmg mematikan hasrat aku nan satu tu...

cuma bila aku masuk opis awal, sempat jugak aku jot sumthing kat my lovely blog nih...

ni pon, aku tgh bersiap2 nak gi Knowledge Sharing Session about IT Governance kat HQ..

so, tak sempat nak story mory lebih panjang.. nanti aku sambung lagi.. chowzz..

No comments:

Post a Comment