Pages

Monday, March 5, 2012

misi rahsia - my first Apam Polka Dot.

hari tu aku kata aku ada satu misi rahsia kan.. tau misi apa.. misi buat apam polka dot.. huh..

xceli tak jadi pon polka dot aku ni.. tapi, aku nak jugak bukak rahsia aku kat blog aku ni.. huhuhu...


Ni ja la yang hasil agak memuaskan..hanya 7 out of 80++ bijik

antara warna2 yang tgh tggu utk di dot2.

hasil pertama polka dot... -- first time dah gatai nak wat strawberry bagai..! hiks.

ni percubaan dot-dot.. - agak jadi la kan.. walaupon ada yang bersepah

percubaan nak wat ladybird.. HAMPESSS...!!!

Antara hasil kodot aku.. yang dot2 dah hilang.. yang ladybird dah jadi kembang!! huwaa.. tragis..

Tapi, rasa nya masih ada.. ..dan Hakimi pon suka makan.. hihi.. lenkali nak wat lagi.. walaupon susah nak kodot dia.. tapi aku nak gak wat lagi.. hahaha.. see, semangat waja kann..??

Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

  1. uiii menarik misi ni.. insyallah akan dicuba 1 satu nanti... :) meh rasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak irda, sila lah cuba..

      misi pertama ni jue bagi 40% ja la. sbb rupa tak santekk..!!!

      Delete
  2. hehehehe.. ok la tu ita... Lepas ni bukan setakat lady bird, lady gaga pun kacang jaaa...

    rasa sedap tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuh..rasa bleh tahan syuq....cumaa..rupa kurang santekkkk...

      Delete
  3. janji rasa sedap dulu :-) buat banyak kali mesti jadi punya.. ni bagi motivasi ni heheheh almaklum laa kami pun tak pernah buat.. :p

    ReplyDelete