Pages

Wednesday, March 14, 2012

Perkembangan Hakimi 1 Tahun 2 Bulan

Since mggu lepas long wiken yang penat utk aku.. aku nak start keje ni dok tggu mr mood dtg nak wat itu ini.. bila tgk hari ni 14/3/2012, aku teringat yang hari ni genap Hakimi 1 Tahun 2 Bulan... huh..!

Perkembangan hakimi.. yang paling pasti., still tak boleh jalan lagi.. tak pe la.. aku tggu jer la the surprise moment bila dia nak tunjuk kat mama yg dia dah bleh jalan.!

Pastu, hakimi punya mulut.. ya Allah.. pok pek.. pok pekk.. riuh betul mulut nya...

di usia setahun 2 bulan, dah kenal kipas - dia akan tunjuk kipas..kenal bird - pantang tgk bird terbang.. mesti tunjukkan jari telunjuk die!!..nenen dia panggil memek!.. pastu, Hakimi suka sangat tgk Indahnya Iman kat astro oasis... pastu bila azan, dia letakkkan tangan dia kat telinga.. bila time kita bentangkan sejadah nak solat.. dia akan wat gaya2 sujud kat atas sejadah tu...nak tergelak tgk dia...

skang dia ada jugak tantrum bila tak dapat sesuatu.. huhu.. mmg kena sabar banyak ngan budak2 ni kan?.. hopefully aku leh pikul amanah Allah yang satu ni...

2 comments:

  1. jue best kan bila tiap2 hari lihat perkembangan anak.. dr lahir, bukak mata, menyusu, menangis, meniarap, merangkak.. macam2 perangai dan telatah yg kite takkan lupe... alif pun skang dh dh 1 tahun 2 bulan x lama lg.. masih blum berjalan lg.. tapi dah bole berdiri sendiri.. setapak dua dah jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak irda.. memang satu anugerah dapat mengikuti perkembangan anak nih.. Hakimi masih takut2 nak menapak sendiri.. humm, mungkin sebulan 2 lagi kut.. tak sabar nak tgk dia berjalan dan berlari..

      Delete