Pages

Thursday, April 5, 2012

My Small Business :: Spicy Cornflake & Popia Suci Dalam Debu

Drum Rolllllll...........

PROUDLY ANNOUNCE MY SMALL BUSINESS... !!
My Barang Dagangan


Spicy Cornflake


Popia Suci Dalam Debu

Aku dah start business kecil kecilan aku since Monday.,. haha.. baru jer kan.. saje nak belajar2 meniaga.. ramai dah org yang wat business sampingan, so, aku cuba cari something to add-on ngan gaji aku.. mudah- mudahan, aku tak lagi rasa kesesakan kewangan seperti yang aku penah jot down kat blog aku ni..seriusly i do this because of my son Izni Aisy Hakimi..



baru 4 hari, tapi alhamdulillah, permintaan sangat tinggi.. aku enjoy walaupon i have to sacrifice my tido time.. ahaks.. bukan senang nak senang kan?? Walaupun untung tak besar, tapi, cukup sekadar aku enjoy with this business dan cukup utk masukkan ke tabung harian Hakimi...:-)


so kengkawan yang baca blog aku, come n support my small business, meh order ramai2...Memang SEDAP dan NYUMMY.......

8 comments:

  1. gud gud :)

    bape harga nye? hehe.. delivery camne? kita xjauh kan? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooaea...

      saye budak baru belajar...

      harga promosi :-

      Spicy Cornflake - 1 bekas - RM6
      - 2 bekas - RM11

      Popia Suci Dalam Debu - 1 Bekas rm4 (after diskaun RM3)

      nak by pos pon boleh.. since ooaea dekat, kita leh wat by hand delivery on Friday afternoon(tertakluk kepada tahap kesibukan)..ngeee..

      utk raya pon k.ita amik order.. tapi packaging lebih besar.. nanti dekat2 nak raya baru k.ita comfirmkan pakaging n price skali.. skang ni leh la wat kudap kudapan.. :-)

      Delete
    2. ok laa.. nk order spicy cornflake 1 dan popia 2... amek dlm 20 april bole? 13 dh ade temujanji hehe

      Delete
    3. okey.. boleh.. dah letak dalam list.. :-)

      Delete
  2. semoga berjaya. i'allah bulan puasa nanti rasa mcm nak order la.

    ReplyDelete
  3. Wantie....boleh...boleh...anytime nk order pon boleh...hehehe..:-)

    ReplyDelete
  4. semuga bisnes berjalan lancar...

    ReplyDelete