Pages

Friday, June 8, 2012

Bukit Bendera Pulau Pinang....

Since aku nak attend kenduri kahwen kawan aku kat Nibong Tebal, aku terus plan nak balik kampung..



then, lepas kenduri kawen, terbit pula idea aku ni which is Jom gi Bukit Bendera... tet tet tet tet tet.. set GPS,, and GOOOOoooo..

so.. jom layankan gambar2 yerk..


Nek Jambatan...

Taraa.. dah sampai..

Hakimi n Mama

teruja dalam tren laju...

with papa

with mama plak.(ape tah yang hakimi tgk tu..)

papa n hakimi

mama plak..

my two hero.. love both of you forever..

we are here.. BUkit Bendera

tgk apa hakimi..siap tepuk tangan..

haa.. ni dia.. ada pertunjukan ular...

owl museum.. tak masuk pon.. MAHAL.. rm20/pax

ngan mama plak kat sini

walk hakimi walk

dlam tren nak balik dah

ngeri,, dah la kena berdiri

see.. how excited anak mama ni..

mana ntah gambar bertiga ni.. bila time nak guna tak jumpe plak..

kat atas Bukit Bendera ni tak de ape pon.. cuma nak merasa naik jer.. alhamdulillah.. sampai jua akhirnya.. nextt destinationn...!!



No comments:

Post a Comment