Pages

Monday, August 13, 2012

Menulis di blog hanya mahu meraih SIMPATI??

Tetiba terdetik aku nak mengarang ni.. Humm, ade yang cakap, menulis di blog ni cuma meluahkan perasaan supaya org simpati? Is it only about that? Maybe dia tak faham kut kenapa org menulis blog dan kenapa wujudnya ramai blogger di alam maya ni..kann??

tapi aku peduli apa.. blog aku kan, hak aku nak tulis apa.. nak tulis view aku.. pendapat aku.. luahan perasaan sedih aku.. luahan perasaan gembira aku..luahan ketidak puasan hati aku pon aku nak jugak luah kat sini...pengalaman2 aku....as long as aku tak menyalahi undang2 sudah la kan..

jgn risau, aku masih berpaksikan pada batas Agama Islam dan aku masih menurut undang2 negara Malaysia.. ahahaks..yang penting, aku tak kacau ko pon.. ko nak kritik, yes, silakan aku tak kisah pon..thats your point of view.. I have mine.. and you have yours!

Itu serba sedikit luahan hati aku.. Hmm...


1 comment:

  1. Finally... u're back with your entry.... lepas ni rajin2 menulis ya.... it's one of self therapy...

    ReplyDelete