Pages

Monday, September 24, 2012

Hakimi's baby talk at 1year n 8 month years old


Hakimi 1 year & 8 month

Lately banyak yg hakimi dah learn..sikit2 aku banyak dgr dia bercakap..kdg2  sampai tatau apa yng dia sebut...mmg dia jenis yang ringan mulut..sentiasa berbunyi jer mulut dia.. huhuh..

Hakimi dah leh kira one sampai ten..tapi dia skip number seven n eight...hihi....
A B C pon dah boleh sket2..mmg tablet ni banyak membantu..abc dia dah boleh nyanyi2..kadang2 dgr dia sebut a...b..c..d..e...f...g...heheh...

Antara words lain yang hakimi dah kuasai is :-
1.bird
2.doggi - dog
3.pishh - fish
4.nyaww - cat
5.mama
6.boboboy
7.upin ipin
8.nekk - nenek
9.baby
10.mak tok
11.Anakkkk - tanak
12.Tai Ger.. - Tiger
13. ayang yang - layang -layang
14.kaki
15.car
16.git - gigit
17.tit - sakit

yang ni ja yang aku ingat.. hehe.. lain2 nanti masuk kat entry lain ehh.. hehe..

mmg seronok bila kita dapat tengok anak membesar di depan mata kita.


Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment