Pages

Friday, October 19, 2012

Hakimi di I-City Shah Alam

Last Saturday, bila idam balik dr keje, dia terus ajak gi I-city.. ntah apa mimpinya, tapi mingkin jugak sbb dah lama kitorang anak beranak tak gi jenjalan...ye la.. lately idam keje bermati-matian macam tok aku cakap.. hhehe.. OT sedia2 org kedah kata..


Hakimi takut la ngan semua replika binatang kat I-city ni..



Langsung tanak jalan..


Ngan Lembu tu lagiiiii dia takut.. "tanakkkk.... anakkkk.."

awal2 ngan swan ni pon dia takut... "bird" dia panggey...


Us!!! (abaikan aku yg membersar dgn jaya nya)


Papa pujuk supaya tak takut....!!!

At last dah "mmmuuuuahhhh bird"

Jalan lagi....

Mama tak larat jalan oooOooooOooo

Dah keletihan.. duduk tepi longkang pon tak pa laaaa...tgk Hakimi dah excited time ni..

nak lagi tu bergambar keluarga.. walaupon hakimi sgt susah nak tgk kamera... huks.

ammmmpuuuu....Hakimi kata..

now..its my turn...

lagi.....!!!!!

with my dear husband.. my everything.. love you forever n ever.....

Adik ipar aku yg sangat suka cam-whoring.. hahah.. sowwy kiah.. tepek muka awak kat sini.. wakaka.

seronok jalan2.. tapi this time pregnant, aku mmg sangat tak larat.. aku gagahkan jua demi nak anak aku boleh gi jalan.. kesian plak bila dia takut2 kat replika binatang tu.. humm, kena bawak pi zoo balik ni...

next trip **humm, bukit tinggi jommm!!!

2 comments:

  1. tak penah ke i-City. ade plan nk g tapi xntah ler bile nye... best ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau sihat best la jalan2 bungaangkasa.. hehe.. banyak jugak game2 yang kita leh main kat situ.. hehe.. ;agi best bawak kamera cangggih2, tangkap gambo sampai muntah.. eheh

      Delete