Pages

Friday, November 16, 2012

Karnival Upin Ipin & Trip ke Bukit Tinggi ..

another story for today..

rasa lelah sangat wat keja hari ni.. aku nak hilangkan tension aku, aku tulis blog.. bleh..?? haha....

okey, another story today.... heeh.. "nanti ada plak "manusia itu" meniru aku.. hehe.. dia mmg suka tiru aku.. ha. pa lagi.. tiru la..tiru laa"

hari ahad lepas, aku bawak Hakimi gi Karnival Upin Ipin.. sampai kat parking, dah kena POWW!.. haiish.. tension.. tapi, hari ni aku redha yang duit RM30 yang org jahat tu poww bukan rezeki aku, idam mahupun Hakimi.. tak pa la.. moga Allah jer yang balas segala perbuatan jahat dia kat aku dan family aku..





lepas sejam di karnival upin ipin tu, kitorang terus bergerak tatau nak kemana.. hari masih muda,.. bukan senang nak ada masa nak kuar jalan2 camni.. so, aku cadangkan gi bukit tinggi.. nak biar hakimi men ngan arnab.. dan tanpa berlengah, idam terus memecut ke bukit tinggi.. cuaca sangat memuaskan.. tak panas... dan alhamdulillah tak pulak hujan.. sesuaii untuk berpeleseran di hari mggu...

idam plak mmg nak take time out utk diri dia.. ye la.. asyek keje sampai lunyai badan, so this is the family time.. sebelum aku bercuti 2 bulan nanti...

sesampai di Bukit tinggi, kitorang ni ntah macammana ntah terlepas dr animal park dia, terus jer bayar utk masuk ke colmar tropicale.. tak pe lah kan.. dah alang2 bayar kan.. then, kitorang turun balik kat tmpt arnab tu.. hehe.. Hakimi dr tgh tido, terus terjaga kejar rusa.. heheh.. suka dia.. ibu mana tak suka tgk anak dia happy kan..? okey la.. layankan gmbar2 yang tak seberapa di Bukit Tinggi......


Us!!


tergaru2 tgk "nyauu" banyak

kacau rusa rehat..!! :-)

main kejar2 ngan rusa besar ni...

rusa nak tiyum hakimi..

kejarrrr....!!!

donkey...!!!awal2 dia panggil DOG!

bagi makan donkey..

Us!! macam biasa, hakimi tak pandang kamera.!

suke kasik rusa makan...

tiyum sikittttt...!!

kejar ebitt..!!

lagii....!!

mama pon nak pegang ebitt..

playground kecik..

colmar tropicale plak..

ade clown performance!!!

us!.. abaikan aku yg sangat gemuk.. hehe.. 7 bulan pregnant.. aku gemok sbb pregnent tau.. haha..

tgk fish and swan..

black swan...:-)

mama n hakimi..

see.. betapa gembiranya anak mama ni...
my 2 hero..love both of you till Jannah..




 

No comments:

Post a Comment