Pages

Monday, April 16, 2012

Promo SPICY CORNFLAKE & POPIA SUCI DALAM DEBU


Spicy Cornflake & Popia Suci Dalam Debu

 
Spicy Cornflake :- 1 Bekas = RM6 // 2 Bekas = RM11

Popia Suci Dalam Debu :- 1 Bekas = RM4(after diskaun RM3)

Saya juga meyediakan khidmat penghantaran secara PosLaju.

Syarat2 pembelian secara online :-
a) minimum order = 3 bekas
b)postage = RM10
c)how to order :- place order > make payment > inform payment + address + contact no > delivery akan dilakukan pada keesokan harinya (Next Working Day)

Hubungi Saya :- Juehanita || Phone No = 0172927742 || gtalk ID = juehanita@gmail.com || email = nietta81@yahoo.com

Pembayaran boleh dilakukan terus ke Maybank akaun saya = 1520 2308 3828 (Juehanita Jamani)

--------------------------



Jom jom rasa, sangat sedap.. pasti sedap... memang sedapp... :-)

Sungguh aku rinduu...

i miss my blog soo much.. have a lot of stories to jot down.. but, lately i'm a bit bz dengan preparing order2 from customer yang order spicy cornflake n popia suci dalam debu..

alhamdulillah.. bersyukur sangat ke hadrat Ilahi...

kat sini nak tulis hutang piutang entry aku.. insyaAllah, i will write dalam masa terdekat...

1. Perkembangan perniagaan kecil kecilan aku..
2. Nazar yang tertunai..
3. My first bihun sup ever...

okey, aku terpaksa stop kat sini dulu, ada tanggungjawab di office ku yang harus ditunaikan.. sehingga ketemu lagi...

Thursday, April 5, 2012

My Small Business :: Spicy Cornflake & Popia Suci Dalam Debu

Drum Rolllllll...........

PROUDLY ANNOUNCE MY SMALL BUSINESS... !!
My Barang Dagangan


Spicy Cornflake


Popia Suci Dalam Debu

Aku dah start business kecil kecilan aku since Monday.,. haha.. baru jer kan.. saje nak belajar2 meniaga.. ramai dah org yang wat business sampingan, so, aku cuba cari something to add-on ngan gaji aku.. mudah- mudahan, aku tak lagi rasa kesesakan kewangan seperti yang aku penah jot down kat blog aku ni..seriusly i do this because of my son Izni Aisy Hakimi..



baru 4 hari, tapi alhamdulillah, permintaan sangat tinggi.. aku enjoy walaupon i have to sacrifice my tido time.. ahaks.. bukan senang nak senang kan?? Walaupun untung tak besar, tapi, cukup sekadar aku enjoy with this business dan cukup utk masukkan ke tabung harian Hakimi...:-)


so kengkawan yang baca blog aku, come n support my small business, meh order ramai2...Memang SEDAP dan NYUMMY.......

Wednesday, April 4, 2012

Busy time at Office..& Small Business!!

lately mmg aku bz sket kat opis.. so, tak sempat sangat nak hapdet.. terlampau rindu sangat kat blog ni., so, kali ni nak jugak tepek 1-2 patah kata kat sini...

ehhe.. banyak benda nak cerita.. :-)

aku sekarang ade wat bzns sket.... :-) so far enjoy ngan bzns kecil kecilan ni.. ..

nanti crita lagi.. bubye..