Pages

Friday, May 25, 2012

Labelling for SPICY CORNFLAKE



SPICY CORNFLAKE -1 bekas = RM6 // 2bekas = RM11


POPIA SUCI DALAM DEBU -1 bekas RM4 (after diskaun RM3)


Saya juga menyediakan khidmat penghantaran secara PosLaju..


Syarat-syarat pembelian secara online a)minimum order -3 bekas

b)postage -RM10

c)how to order -place order -> make payment -> inform payment + address + contact no -> delivery akan dilakukan pada keesokan harinya(next working day)

                                                      

Hubungi Saya :-Juehanita || phone no = 0172927742|| gtalk ID = juehanita@gmail.com || email = nietta81@yahoo.com


Pembayaran boleh dibuat terus ke akaun bank saya :

a)Maybank - 1520 2308 3828

b)CIMB - 1227 0025 0265 28


Published with Blogger-droid v2.0.4

Saturday, May 5, 2012

Nazar yang tertunai..

ni adalah entry hutang aku...


since Hakimi lahir dan lepas cukur jambul, aku ada nazar sesuatu.. dan.. aku dah lupa sampai la aku muhasabah diri aku apa yang tak kena dengan kehidupan aku.. yang semakin hari semakin sesak masa tu... akhirnya aku baru teringat yang aku dan suami bernazar nak timbang rambut Hakimi dan hasil timbangan yang disamakan dengan harga emas semasa tu aku nak sedekahkan kepada rumah anak yatim..tengok betapa mulianya niat aku..tapi, aku terlupa.. mungkin juga sebab tu aku ni selalu sangat sesak...


akhirnya, aku pon timbang rambut hakimi.. dan berat nya rasanya dalam 3gram gitu..aku dah ingat2 lupa.. tapi bila disamakan dengan harga emas jumlahnya rm360.. 


ni antara barang yang dapat beli dengan rm360..




akhirnya cukup jugak hasil mengumpul duit nak tunaikan nazar aku ni... aku pon gi beli beras, gula, susu, biskut, dan aku & idam sedekahkan kat rumah anak Yatim PERNIM.. 


bila dah selesai hajat aku tu, aku rasa terlepas bebanan yang cukup berat.. dan alhamdulillah.. tertunai sudah hajat aku....

Perkembangan Bisness kecil kecilan ku..

alhamdulillah.. dah sebulan dah aku wat bzns ni...


so far, alhamdulillah.. aku masih menerima order.. kdang2 sampai tak menang tangan.. kadang2 tak banyak pon.. tapi, cukup la habuan aku menambahkan duit sampingan aku dan untuk kesenangan Hakimi...


nak kata untung banyak tu, tak la jugak.. boleh la.. ada la sikit2... sambil aku berniaga, niat aku nak sedekah..aku mmg tak ambil untung gegila... :-)...


aku harap org happy makan Spicy Cornflake & Popia Suci Dalam Debu aku, itu sudah cukup bagi aku.


aku juga nak ucapkan berbanyak2 terima kasih kepada kawan2 baik yang dah lama kenal, or yg baru kenal yang sudi beli barang dagangan aku... terima kasih banyak2 support bzns kecik aku nih..


kepada sesiapa yang nak order nak merasa or nak repeat order, aku sangat2 mengalu-alukan tempahan dari anda semua... :-)