Pages

Monday, March 25, 2013

After Maternity Leave

oh my... oh my...
dah minggu kedua aku start keje after menghabiskan cuti 2 bulan bergaji..
ye la.. 2 bulan jer.. tak sama cam gomen 3 bulan..
seriusly sekejap sangat 2 bulan tu, mmg patut 3 bulan tau maternity leave ni..huhu..

bila dah week 2 start keje, means my 2nd baby dah pon 2bulan 10hari.. isk, 2nd baby..rasa macam tak percaya aku dah ada 2 anak.. ya Allah, this is the journey of my life, rasa sekejapan  saja, kahwin, ada suami.. then ada Hakimi, and now ada Zikri....

ha ahh.. my 2nd baby name is Izni Izz Zikri b. Izamuddin... called zikri... mama tok panggil e'e.. mama long panggel iki.. haha.. anythings pon tak pa..... ha ah.. its a boy again.. boboboy kuasa 2.. Allah belum beri rezeki utk aku ada baby girl..maybe the 3rd one, who knows.. kita cuma merancang, Allah menentukan.. dan aku yakin, Allah beri 2 anak lelaki sebagai penguat doa utk aku satu hari nanti.. insyaAllah...

for start, cukup la stakat ni., aku nak cerita nanti pengalaman kali kedua aku masuk labour room..

sebelum tu, kenalkan., this is my new zuriat kurniaan Allah Taala kepada aku & suami..

fresh!!! suci...

Abam n Adek

Latest Zikri. - pemurah dengan senyum

2 comments:

  1. rambut zikri tegak2 macam rambut hz3 laa hehe.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha.. tgk jugak rambut HZ3.. hehe.. tapi ni ada bahgian atas ja.. belakang semua makan dek bantal... :-P

      Delete