Pages

Friday, March 29, 2013

Splash Park di Malam Hari..Hakimi Takuttt!!!

Ada 5 cerita yang aku tak post ...do terperap dalam draft entry aku.. tapi, aku tetap rasa malas nak continue cerita tu...biar la dulu.. sbb kalau aku hapdet pon, semua tu tetap dah basi pon.. dah lama sangat...

soal 2nd preganncy aku, dan masuk labour room for 2nd time, lain kali aku cerita..

semalam, bila kebetulan idam balik keje awal, aku plan nak bawak hakimi gi jalan.. dah lama sangat Hakimi x gi jalan2.. kesian kat dia, nak bawak hujung minggu, ada plan lain plak hujung mggu ni..

gi tempat dekat jer.. Splash Park dekat The Mines..

actually tempat ni kecik jer.. boleh la stakat dia nak berlari2.. aku ni punya la dok bajet dia akan berlari2 bila sampai.. tapi telahan aku salah.. hahaha.. penakut betul Hakimi ni.. sampai papa dia dah basah2 sbb nak layan dia main air..

aku nak share beberapa gmbar hakimi masa kat splash park.. tapi, gambar tak clear sbb aku pakai Galaxy Note je snap.. <terus tetiba teringin Nikon 1.. hahaha.. ape kes???>


Splash Park @ The Mines
Confuse nape mama bawak dtg sini

masih muka confuse

nangis takut...

turun pool plak..


lagi takut oooo
last2 dah berani skit2
dah berani main air..

sini jer la feveret place dia..


dah lepas mandi.. muka tanak balik plak

ada jugak mama.. gmbar kecik sangat2..maafkan la kamera
galaxt note je namanya..

masa pi ni malam, so org tak ramai.. ada la org lain budak 3 beradik dok main2 dalam pool tu jugak..kalau gi siang, kena gi petang2.. sbb dia open.. n mesti akan burn la mak pak yang dok menunggu ni.. 

Lain kali leh bawak lagi.. n nenanti bleh bawak gi waterpark plak...bila adik dah besar, nanti Abang Imi leh main kejar2 ngan Adik Iki..

No comments:

Post a Comment