Pages

Friday, November 1, 2013

Bollyglitz Nite.. - Dinner aka Appreciation Night bertemakan bollywood..!

Tajuk panjang tak hingat..>!!!haha.. pedulik hape aku...

Lama dah aku tak menulis di sini..

punya la teruja nak tulis pasal dinner, sampaikan boleh plak aku buat wordless wednesday pada hari khamis.. haiya.. pening ker apa ita oiii..

so, sebelum kujamukan dengan segala gambar2 kenangan di PICC tempohhari, nak cite sikit.. nak citer ape pon tatau.. sebabnya ingat nak citer preparation.. masalahnya aku tak prepare apa2 pon.. hari jumaat malam baru dapat baju.. hari jumaat malam baru gedix pi pakai henna dekat Little India.. semua la buat hari jumaat.. hover okey...

make up pon, adik ipar yang make upkan.. so, tak der yang istimewa sangat pon.. cuma, dinner kali ni, aku rasa dinner paling hover aku k.. sebelum ni, aku taram jer pakai jeans ngan suar.. pedulik apa aku kan.. janji makan kenyang..!!

okey la.. takmau celoteh panjang2.. jom layan gambar..

standard la ada gambaq gedix cenggini kann.. uhuks

henna ku.. ai loike...

ready to go.. its 6.30pm already

minachi org kata aku..

US!

henna lagik!!

tgn member aku.. glitter2 yu.. and the best part is, glitter2 ni murah gell u know..

posing lentik bos aku kata.. huwaa..

perantin memalu

with big boss!.. erkk. malu!!! **nyorok sket**

ahaks.. ini aku tak malu.. ohh anuar zain mmg buat org melting!!

suasana dalam PICC

perarakan masuk VVIP


with penari2 bollywood!!

ini dia.. PCSA team..

bergambar lagii!!

namaste!!tgk tu member aku nak tunjuk gak glitter tgn dia tu.. erkk!!

oh anuar zain lagi.. kikiki.. mujoq ingat kat idam..!!
 

with Tan Sri MD

posing mau.. tapi, perut ku nampak boncet.. tapi its not my perut key. tu lilitan kain tu.. labuh sangat kot..
 
 
**semua cantik2 that nite.. aku suka..!!

1 comment:

  1. baju ni sat aku tgk macam merah sat macam pink.. hahahahha

    ReplyDelete