Pages

Thursday, November 14, 2013

Conferment Ceremony - Majlis Graduation @ UiTM

segala hardship.. segala late night sleep.. segala pengorbanan tinggai anak masa wiken.... segala kesusahan dtg kelas dengan perut besar.. segala kesusahan dtg kelas dr Ampang to KLIA...keterpaksaan dtg amik exam tat kala masih berpantang 2weeks.. tinggal baby utk exam final..
 
semuanya terasa berbaloi setelah berjaya menggenggam segulung lagi certificate.. eventho bukan lah another degree,,, its corporate diploma.. from UiTM -MITRANS- MAHB.. wah.. rasa sangat2 seronok..
 
excited sangat dapat convo lagi sekali.. aku ingat, convo di UTM tu la,  first n the last aku convo.. tak sangka, aku berjaya graduate lagi skali.. hihi..
 
hajat di hati, nak bawak kids...tapi, apa kan daya.. kuis under 12YO tak bleh masuk dewan.. so yang pergi hanya lah suami aku ngan mama aku.. best best.. mama mmg mai dr kedah. sbb nak mai convo aku.. ibu kan,, walau camana pon dia tetap support kita.. n tetap bangga dengan pencapaian kita, walaupon kita dah tua bangka...huwaaa.. best sgt.. thanks mama..
 
aku tak tatau nak tulis apa lagi.. apa yang pasti, aku sangat seronok di hari convo aku....

feeling great!!

with my love.. sentiasa support me!jaga anak masa pi kelas..

my forever love... - Mama

kengkawanku..

with my superior..my manager.. also my sista

lovely husband

UTM suda.. its time for UiTM....dihatiku...

queing  before amik scroll

kemeriahan CDAM

lagi dan lagi

mama... i love u...

No comments:

Post a Comment