Pages

Friday, April 19, 2013

Keluhan hari Jumaat...Aku Mau Kurusss...

sangat terdesak nak kurus nih...

banyak baju yg masih ketat...

isk!!!

Sekian keluhan hari Jumaat!!

Monday, April 15, 2013

Palace Vacation Club ~~ Palace of the Golden Horses visit

Dear2.. punya la lama teaser di upload.. dah la gambaq senget.. nak kona pon tatau kot mana nak kona.. lantak la biaq dia senget..

wahh.. tetiba kepekatan bahasa kedahku terserlah.. hahaha..

heheh.. pening buat keja, so, aku stop sat tulih blog.. haha buleh.. hehrhrhe.. ala take 5 la kononnya ni....:-)janji keja aku siapkan.. hehehe.. ehhee. cover cover...

berbalik cerita yang aku nak cerita, pasal small tour at Palace of the golden horses..

aku dapat call from a guy name addin inviting us to POGH utk satu sesi penerangan katanya.. dalam hati aku, dah berkata dah.. ni saheh join club ka,product ka.. tapi, sbb dah slalu sgt aku dpt call tapi aku tolak, kali ni aku terima sbbnya, dia offer mini tour arround the hotel.. include naik bot.. haa.. yg ni mmg menarik, bleh aku bawak kimi naik bot...

bila aku suarakan kat idam, dia mmg macam tak berapa stuju.. aku tak kisah pon kalau dia takmau pi,,..tapi, last2 kami teerrr pi jugak.. hahahha..

sampai2 kat sana, mmg kena isi form pasal Palace Vacation Club.. hish.. kan betul aku kata, tak pa.. aku folo.. folo jer depa,. dia bagi refreshment mee goreng, sedap la jugak.. hakimi pon makan.. then, dia citer la pasal club diorang.. citer punya citer, bila aku ty psal price, dia tanak bagitau lagi.....

pastu, start la tour.. Miss Zarith yg bawak kami ber4 jalan2.. she is very nice lady.. sweet, peramah and energetic...masa tour, kami dibawak tgk hampir semua facilities yg ada di hotel POGH ni.. termasuk medical centre dia, spa dan sebagainya, seriusly aku sangat kagum dengan facilities kat sana....lepas round kat medical centre yang serba canggih tu, kami dibawa naik bot.. heheh.. benda yg aku tunggu2... an hakimi very the excited la nak naik bot.. kitorang dibawa pegi ke wellness spa resort.. xceli WSR ni kat sebelah the mines jer pon.. huhu.. tapi kitorang lalu jalan air.. so nice...

kat WSR, kami melawat semua spa2 yg ada, ada ayurveda, ada chinese traditional.. menarik la.. kalau amik pakej ni, kita dapat guna all the facilities for free.. which is aku masih belum tau berapa yg aku kena bayaq...

balik dr WSR, kami melawat plak suite kat POGH.. suit ni berharga rm2200 per nite,, dont you think u mampu nak stay at this kind of room?.. mmg dalam mimpi jer la.. tapio with this membership you can stay in this room for free... menarik kan..?

then, kitorang gi ke closing area, penat sey 3hours walking sambil ber ringsling zikri...and Zikri sangat baik sepanjang tour.. dia tidoooqqq ja.. hehehe...

masa closing, we all ty la dia nyer fees.. the fees is 23k.. which you can pay the downpayment 2000 and then, pay monthly 330 per month for 5 years. and you will get all the benefit for 18years.. hehehe.. kalau tak salah aku la..

for me, rm330 is a very big ammount of money.. which aku can bayar pengasuh hakimi n zikri half dah tu..  :-) so, aku mmg say a big no.. this special Palace Vacation Club is not for us.. aku mmg suka bercuti, tapi, aku ni bercuti stakat yg aku mampu.....

bagi sesiapa yg berminat and if dapat call from them, just take a look.. ;-) if you all rasa its suits with you all punya financial, just take it.. sbb banyak lagi benefit yang aku tak cerita kat sini.......

layankan beberapa gambar kami kat sana...

Dalam lift from basement parking

at the lobby

atas bot..

us.!!! abaikan paha aku yg sgt besaq **nak kena kuruskan ni

papa...pishhh.. pisshhh

how excited hakimi....

me zikri and the nice Zarith...

On the way back.. hakimi dah letey

ni lah suite yang berharga rm2200/nite
Hakimi inside Ladies

ni dalam toilet tau...huhuhu...

seronok bawak hakimi jalan2 cenggini

masa nak close deal.. adik zikri pon bangun..

Monday, April 8, 2013

teaser:: Palace of the Golden Horses

Kita bagi teaser dulu...pasni ada masa baru citer....

Published with Blogger-droid v2.0.10