Pages

Wednesday, November 27, 2013

Rindu...

Sangat rindu untuk menulis.. sangat banyak story utk dikongsi..

dari khabar gembira.. juga khabar duka..

dari jatuh nya semangat aku... sampai bangkitnya aku semula..

blog.. i miss u a lot. sorry sbb biar hang bersawang...

will update soon...!!!!

merenung jauh masa hadapan.. kui kui kui

Thursday, November 14, 2013

Conferment Ceremony - Majlis Graduation @ UiTM

segala hardship.. segala late night sleep.. segala pengorbanan tinggai anak masa wiken.... segala kesusahan dtg kelas dengan perut besar.. segala kesusahan dtg kelas dr Ampang to KLIA...keterpaksaan dtg amik exam tat kala masih berpantang 2weeks.. tinggal baby utk exam final..
 
semuanya terasa berbaloi setelah berjaya menggenggam segulung lagi certificate.. eventho bukan lah another degree,,, its corporate diploma.. from UiTM -MITRANS- MAHB.. wah.. rasa sangat2 seronok..
 
excited sangat dapat convo lagi sekali.. aku ingat, convo di UTM tu la,  first n the last aku convo.. tak sangka, aku berjaya graduate lagi skali.. hihi..
 
hajat di hati, nak bawak kids...tapi, apa kan daya.. kuis under 12YO tak bleh masuk dewan.. so yang pergi hanya lah suami aku ngan mama aku.. best best.. mama mmg mai dr kedah. sbb nak mai convo aku.. ibu kan,, walau camana pon dia tetap support kita.. n tetap bangga dengan pencapaian kita, walaupon kita dah tua bangka...huwaaa.. best sgt.. thanks mama..
 
aku tak tatau nak tulis apa lagi.. apa yang pasti, aku sangat seronok di hari convo aku....

feeling great!!

with my love.. sentiasa support me!jaga anak masa pi kelas..

my forever love... - Mama

kengkawanku..

with my superior..my manager.. also my sista

lovely husband

UTM suda.. its time for UiTM....dihatiku...

queing  before amik scroll

kemeriahan CDAM

lagi dan lagi

mama... i love u...

Friday, November 1, 2013

Bollyglitz Nite.. - Dinner aka Appreciation Night bertemakan bollywood..!

Tajuk panjang tak hingat..>!!!haha.. pedulik hape aku...

Lama dah aku tak menulis di sini..

punya la teruja nak tulis pasal dinner, sampaikan boleh plak aku buat wordless wednesday pada hari khamis.. haiya.. pening ker apa ita oiii..

so, sebelum kujamukan dengan segala gambar2 kenangan di PICC tempohhari, nak cite sikit.. nak citer ape pon tatau.. sebabnya ingat nak citer preparation.. masalahnya aku tak prepare apa2 pon.. hari jumaat malam baru dapat baju.. hari jumaat malam baru gedix pi pakai henna dekat Little India.. semua la buat hari jumaat.. hover okey...

make up pon, adik ipar yang make upkan.. so, tak der yang istimewa sangat pon.. cuma, dinner kali ni, aku rasa dinner paling hover aku k.. sebelum ni, aku taram jer pakai jeans ngan suar.. pedulik apa aku kan.. janji makan kenyang..!!

okey la.. takmau celoteh panjang2.. jom layan gambar..

standard la ada gambaq gedix cenggini kann.. uhuks

henna ku.. ai loike...

ready to go.. its 6.30pm already

minachi org kata aku..

US!

henna lagik!!

tgn member aku.. glitter2 yu.. and the best part is, glitter2 ni murah gell u know..

posing lentik bos aku kata.. huwaa..

perantin memalu

with big boss!.. erkk. malu!!! **nyorok sket**

ahaks.. ini aku tak malu.. ohh anuar zain mmg buat org melting!!

suasana dalam PICC

perarakan masuk VVIP


with penari2 bollywood!!

ini dia.. PCSA team..

bergambar lagii!!

namaste!!tgk tu member aku nak tunjuk gak glitter tgn dia tu.. erkk!!

oh anuar zain lagi.. kikiki.. mujoq ingat kat idam..!!
 

with Tan Sri MD

posing mau.. tapi, perut ku nampak boncet.. tapi its not my perut key. tu lilitan kain tu.. labuh sangat kot..
 
 
**semua cantik2 that nite.. aku suka..!!