Pages

Tuesday, March 18, 2014

Hakimi 3 Tahun (14 Jan) & Zikri 1 Tahun (15 Jan)

Ini adalah posting lelama yang saja2 gatai tgn baru nak haplod..

huhu.. maafkan daku sbb tak dak masa nak upload sebelum ni...

al kisahnya, aku mmg ada plan nak bawak Kimi n Ee pi jalan2..  tapi malangnya, kewangan aku tak berapa nak cukup... so, aku pon cancel that trip, dan aku plan utk benda lain, yang more simple yang more cheap..

sian kan Kimi ngan Ee dapat mama macam ni.. haishh.. my bad kan.. tapi, aku ada my own reason la..

Alhamdulillah.. bersyukur ke hadrat ilahi, Kimi dah 3 tahun.. dah banyak benda yang dia pandai.. alhamdulillah.. macam2 pandai.. mengamuk pon pandai jugak.. hehe.. kadang2 amukan dia bukan buat mama hilang sabar.. amukan dia buat mama nak tergelak..!!!

Ee.. budak kecik manja telebih2 ni pon dah 1 tahun.. Alhamdulillah... besar jugak anak nomot 2 mama ni.. tapi, manja tetap la manja.. kalau nangis tu air mata tu macam hujan.. lemah mama.. lemah...by the way, mama sayang sangat2 2 2 anak lelaki mama ni.. semoga anak2 lelaki mama ni, dpt jadi imam mama.. dapat pegang hujung hadapan keranda mama suatu tika nanti.. 

my first choc moist cake ever.. mama sangat gigih k.. abaikan kecomotan kek ituuu

suke sgt bila bgn tido, tgk2 ada kek spiderman atas meja

Sharing Abg n Adik


tgk!! tgn spiderman!!!



2nd cake requested by Mak Teh Baie...

another small celebration kat Cheras Baru plak

Adik nak potong kek gak la mama!!!
ini jer yang mama dapat sediakan utk 2 2 org anak2 mama....

walau sekadar ini jer sambutannya, Mama Papa sayang kamu berdua sangat2

No comments:

Post a Comment