Pages

Thursday, March 20, 2014

KL Bird Park. @ Taman Burung Kuala Lumpur

Pada 2 Feb yang lepas, ni jer yang aku dapat luangkan masa utk kedua2 bakal imam aku ni.. tak dapat pergi jauh.. dapat la masuk KL Bird Park ni jer.. 

tak pe la mana2 pon, janji Kimi ngn Ee seronok..!! mmg depa enjoyyy sangat2..


mula2 takut

Cantik kan...

Papa... Kimi

Papa yang penyayang

requested by Kimi.. - Layankan jer apa dia nak..

takut sebenarnya

apa la yang diborakkan kimi ni

bila suh buat peace.. dia tak tgk camera

takut teketaq2

see.. lagi.. memandang ke mana ntah

adik sangat takuttt... tak pakai kasut sbb kasut dalam kete dia dah tak muat

kimi kata..."jgn gaduh2.. tak baik.. Allah marah nanti.."

My Love

Mama n Ee

Adik Ee

Anak Ayam comey2

Big Bird!!!

Mama Gmok!

Papa n Ee

Mana Bird.. tu bird!

penat dah!

suh omputeh tangkap gambaqqq!!

suka tunjuk Bird

warna dia mmg saaaangat cantik

abg dan adik..!
Moga anak2 Mama gembira.. nanti mama ada duit lebih kita gi jalan k... :-)

No comments:

Post a Comment