Pages

Wednesday, September 17, 2014

Farm in The City, Seri Kembangan

Dah lama tak bawak anak2 jalan.. first tatau nak gi mana.. Papa ajak ke Seremban umah Kak Combi.. tapi, bila call diorang tak der dirumah.. terus tukar perancangan bawak budak2 ke Farm in The City di seri Kembangan...

sampai pon dah ala2 nak tghari.. fuhh panas dia ya Rabbi.. biasa la kan.. mama dgn matahari allergic tak sudah2...


x amik gmbar depan main entrance pon.. sbb panas sgt kat situ...


anak2 mama dah besar... Ee pon berani dah dengan tortis...
Mama.. buaya la mama.... kimi suke tgk buaya ni.. tgk mata dia merah. sbb sakit mata

adik as well TAKUT!!!

how serious he was.. hehhe.. 

duck pulak!!!


Kimi n ee mmg suke sgt kejar burung ni...


Deer... kat sini yang bestnya kita boleh bagi makan.. humm. binatang2 ni pon mmg layan jer semua pengunjung yang nak bg makan..


adik pon nak jugakkk..!!


This is part paling best.. Longkang Fishing...!!

tak payah la pakaikan baju cantik2 sgt kalau nak dtg sini.. mmg kotor jer.. sbb diorang tembab badan diorang kat so called longkang ni..hihi


last2 bg makan kat fish besar jer la...


kat sini hakimi sgt suka nak pegang DUCK!!.. oh no.. ni bukan duck la kimi... ni chick!

risau jer takut si ayam ni mati kang kene penyek ngan kimi


see how brave anak mama.. hahah. brave la sgt

mama pon tatau apa nama binatang nih..

cececece.. pegang ular tu.. huhu.. mama tanak dekat..!!!


Last but not least...!! we are one HAPPY FAMILY!!

2 comments:

  1. hehe geli tang binatang hijau2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. dia dok catok tang tu ja.. so x dak feel la kita pon... huhuhu

      Delete