Pages

Wednesday, September 17, 2014

Red Velvet Muffin.. Nyummy!!!

bila tgk2 gallery fon ni, ternampak plak gambar2 ni..

la juga tak buat muffin red velvet ni. heheh.. dah rasa tetiba teringin pulak nak buat RV muffin ni... 

tgk la kalau sempat ke kedai kek, jadi lah RV ni hujung mggu ni..

whoaa.. tak sabar nak tgggu hujung minggu...

semangat tak,,? siap deko n letak dalam proper bekas,.. bawak 1 bekas ke Office..
siap ada yg tanya - amik order tak?? OMG saya sangat amatur.. !

ni masa mula2 belajar buat.. mana ada piping bagai.. guna ja garpu buat corak...haha.. abih cantik la konon kann..

erkk.. tetiba... ada moist choc cake kat sini.. kikiki.. :-) pun sedap gak ni...



No comments:

Post a Comment