Pages

Friday, March 21, 2014

Tugu Negara KL

 Lepas pi Taman Burung, kami singgah sat kat sini.. Hakimi sonok tgk askar......tapi dia tak mau dok depan askar yang pegang senapang tu.. takut kena tembak.. kikikiki


ngan papa

mama duduk jer.. tak larat dah.. tgk adik lena ja..


dia tetap enjoyy


hakimi request nak amik gambar dekat air..


adik join skali... tadi tidoqq



Thursday, March 20, 2014

KL Bird Park. @ Taman Burung Kuala Lumpur

Pada 2 Feb yang lepas, ni jer yang aku dapat luangkan masa utk kedua2 bakal imam aku ni.. tak dapat pergi jauh.. dapat la masuk KL Bird Park ni jer.. 

tak pe la mana2 pon, janji Kimi ngn Ee seronok..!! mmg depa enjoyyy sangat2..


mula2 takut

Cantik kan...

Papa... Kimi

Papa yang penyayang

requested by Kimi.. - Layankan jer apa dia nak..

takut sebenarnya

apa la yang diborakkan kimi ni

bila suh buat peace.. dia tak tgk camera

takut teketaq2

see.. lagi.. memandang ke mana ntah

adik sangat takuttt... tak pakai kasut sbb kasut dalam kete dia dah tak muat

kimi kata..."jgn gaduh2.. tak baik.. Allah marah nanti.."

My Love

Mama n Ee

Adik Ee

Anak Ayam comey2

Big Bird!!!

Mama Gmok!

Papa n Ee

Mana Bird.. tu bird!

penat dah!

suh omputeh tangkap gambaqqq!!

suka tunjuk Bird

warna dia mmg saaaangat cantik

abg dan adik..!
Moga anak2 Mama gembira.. nanti mama ada duit lebih kita gi jalan k... :-)

Tuesday, March 18, 2014

Hakimi 3 Tahun (14 Jan) & Zikri 1 Tahun (15 Jan)

Ini adalah posting lelama yang saja2 gatai tgn baru nak haplod..

huhu.. maafkan daku sbb tak dak masa nak upload sebelum ni...

al kisahnya, aku mmg ada plan nak bawak Kimi n Ee pi jalan2..  tapi malangnya, kewangan aku tak berapa nak cukup... so, aku pon cancel that trip, dan aku plan utk benda lain, yang more simple yang more cheap..

sian kan Kimi ngan Ee dapat mama macam ni.. haishh.. my bad kan.. tapi, aku ada my own reason la..

Alhamdulillah.. bersyukur ke hadrat ilahi, Kimi dah 3 tahun.. dah banyak benda yang dia pandai.. alhamdulillah.. macam2 pandai.. mengamuk pon pandai jugak.. hehe.. kadang2 amukan dia bukan buat mama hilang sabar.. amukan dia buat mama nak tergelak..!!!

Ee.. budak kecik manja telebih2 ni pon dah 1 tahun.. Alhamdulillah... besar jugak anak nomot 2 mama ni.. tapi, manja tetap la manja.. kalau nangis tu air mata tu macam hujan.. lemah mama.. lemah...by the way, mama sayang sangat2 2 2 anak lelaki mama ni.. semoga anak2 lelaki mama ni, dpt jadi imam mama.. dapat pegang hujung hadapan keranda mama suatu tika nanti.. 

my first choc moist cake ever.. mama sangat gigih k.. abaikan kecomotan kek ituuu

suke sgt bila bgn tido, tgk2 ada kek spiderman atas meja

Sharing Abg n Adik


tgk!! tgn spiderman!!!



2nd cake requested by Mak Teh Baie...

another small celebration kat Cheras Baru plak

Adik nak potong kek gak la mama!!!
ini jer yang mama dapat sediakan utk 2 2 org anak2 mama....

walau sekadar ini jer sambutannya, Mama Papa sayang kamu berdua sangat2

Monday, March 10, 2014

Pray For MH370

**biarpon banyak entry yang aku hutang, tapi, dikesempitan masa ni, nak jugak aku upload pasai kes ni... amat terkesan di hati kehilangan MH370 ni...
 
 
 
 
walau pelbagai spekulasi..walau pelbagai andaian...
 
aku tetap berharap, MH370 akan pulang dengan selamat..
 
Please come home....!!!